Меню

Фестиваль Cuba Si-2015

10-й ювілейний фестиваль Cuba Si-2015 відбудеться цього року с 30 жовтня по 1 листопада в Києві. Нагадаю, що в минулому році цей фестиваль не проходив, замість нього відбувся 2Gether Fest. На сьогодні Cuba Si-2015 є єдиним фестивалем в Україні, що цілком присвячений кубинським танцям. Адже переважна більшість сальса-фестивалів зараз відбувається для прихильників лінійної сальси.

11885258_765511886908145_5133658726396685024_n

Отже цього року запрошеними інструкторами фестивалю стануть:

  • Fredy Clan
  • Niurka Aguero
  • Gaston Carмallo & Monica

Кубинець Fredy Clan приїжджав вже до Києва два роки тому. Він не лише танцюрист та хореограф, а також популярний співак. Про Niurka Aguero сказати не можу нічого – жодної інформації знайти не вдалось. Gaston Carмallo, кубинець, що мешкає в Пальма-де-Майорка, колись давним-давно в 2007 році був гостем фестивалю Cuba Si-2015. Але з тих, хто був тоді його на семінарах, напевно, ще танцюють лише одиниці. Отже для переважної більшості це буде перше знайомство з цим інструктором.

В рамках фестивалю також відбудуться аж три конкурси – по Casino, Son Cubano, та Rumba – Guaguanco. Брати участь в конкурсах можуть усі бажаючи.

Ще один з цікавих моментів фестивалю – окрім традиційних Full Pass, Workshop Pass та Party Pass пропонується також Master Pass. Він дає право відвідати семінари високого рівня, що розраховані виключно на викладачів та тих, хто танцює більше двох років.

На разі ціни на участь в фестивалі наступні:

HmKHCa4cFoc

Також в рамках фестивалю відбудуться три вечірки, що проходитимуть до шостої ранку. До послуг гостей – два зали з сальсой, бачатой та кізомбой. Дресс-код вечірок – вишуканий та святковий. До речі, завжди виглядати красивою вам допоможе органічна косметика з мінералів Мертвого моря Yoffy виробництва Ізраїлю. Дізнатись про неї більше та замовити ви зможете ось тут.

Що ж стосується місця проведення фестивалю, то воно традиційне як і для минулих фестивалів. Це готель «Братислава», розташований за адресою: вул. А.Малишко, 1, м. Дарниця. В його залах відбудуться і вечірки, і майстер-класи, і конкурси. А для учасників, що приїжджають на фестиваль з інших міст, діють спеціальні пропозиції на проживанні в готелі.

Прокомментируйте!

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *